MAJAPAHiT

By: Majapahit the P A H E T

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 17-Aug-2008 18:23 Email | Share | | Bookmark
2 Client Dalam Sehari//




aku saje letak wedding nyer gambar.. saje OK


Thursday, 14-Aug-2008 14:56 Email | Share | | Bookmark
Bz BZ BZ BZ BZ BZ



Tuesday, 12-Aug-2008 10:24 Email | Share | | Bookmark
iMoox






Monday, 28-Jul-2008 03:19 Email | Share | | Bookmark
bz bz





sangat bz lah baru baru nie..


Wednesday, 18-Jun-2008 02:40 Email | Share | | Bookmark
Merah Putih




Bagi Pengetahuan Anda sumer
Kes dibawah dah setal pun lepas dia bagi balik duit club.

Tapi tak tau kenapa dia masih nak buat kaco. Biasa lah dah orang dah salah.. dah malu dgn kesilapan tak nak ngaku. Mula lah kutuk benda benda lain. (it's a reality)

tapi bak kata budak budak nie.. Buat bodo jer..

Style Dave hill. Aku tak penah pun dpt.. Korang dah dapat memang gempak lah pada siapa yang leh buat.. siap leh kata budak kecik pun leh buat.

Aku letak Style tak jadik ala dave hill nie dlm FP sbb nak standardise kan
Malas nak lain lain. campur aduk

Artwork aku yg lain aku upload kat tempat lain.

So korang nak tgk benda lain.. Nie gambar biase biase

p/s: kepada yang terasa ko sendiri tanya aku pendapat ko dlm grup masa aku kenal. Aku jawab dgn jujur. Salah ker aku buat judge org seperti mana ko judge org lain masa aku kenal ko.

Contoh ko pun penah kutuk mike alod gaban ferd sumer.
Ko penah kutuk Jambang ... Undermysin. and ko juga penah gak kutuk kawan ko sendiri kosaroy. Aku tak cerita pun kesah ko. {Pelik? AKu yg disalahkan sbb aku judge ko seperti mana ko judge diorang.

aku tak kutuk aku ngadu. supaya sesama dpt membantu diri masing masing. Tapi cam biase lah ko tak nak ngaku kesilapan ko. Ko try lak laga kan ahli ahli yg sedia ada <<< (hipokrit!!)
ermm..

Pasal artwork. Kenapa ko cakap aku nyer style ala dave hill. padahal aku byk ikut style Kukubesi.(Walaupun dulu aku slalu kutuk2 dia jgak).. ermm pelik?

kenapa ko cakap aku pondan? sbb aku delete coment tah paper yg ko ngan geng ko tulis? salah ker aku delete?

sapa yg mulakan kutuk mengutuk nie? kalo tak silap aku ko yg mulakan blog ko.

Busuk tak hati ko ker aku? << (ya kot)

korang lah judge sendiri


[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net