MAJAPAHiT

By: Majapahit the P A H E T

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Sunday, 9-Dec-2007 04:36 Email | Share | | Bookmark
penyesalan hidup



Thursday, 6-Dec-2007 10:43 Email | Share | | Bookmark
Asya Dah blahhh



Friday, 30-Nov-2007 21:42 Email | Share | | Bookmark
Sehari Bersama ArtCoreHolic







Okeh 1st skali aku nak say thanx pada model adik iparku (esah) and kawan dia (Yanie)

and now sblm korang sumer tanya camner aku buat bendalah nie or nak puji puji...

Aku kena gak credit kepada Mike http://mikemurano.fotopages.com/ and

Alod http://allodealova.fotopages.com/ diorang nie lebey creative dari aku...
so kalo nak mintak tunjuk ajar... pegi jer lah ker link diorang....


Wednesday, 28-Nov-2007 02:11 Email | Share | | Bookmark
aku bukan Huduh



Saturday, 24-Nov-2007 01:33 Email | Share | | Bookmark
B A Y A N G - Kejahatan



Aku tak crop sbb aku nak model nie amik and adjust sendiri


[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net